برتراندیش

شان و ارزش خود در محیط کار را با رعایت این 9 اصل حفظ کنید

به شما توصیه می کنم که با مطالعه این مقاله حفظ شان و ارزش خود را در محیط کار و موقعیت های جدید به بوته آزمایش ببرید. اگر از این آزمایش سربلند بیرون آمدید مسلما شما دارای اعتماد به نفس، عزت نفس و عدالت خواهی هستید. باید بدانید که ارزش و شان شما در کسب یک مقام و پست نیست، بلکه در استحقاق کسب آن مقام و پست است.
Bartaandish-pattern-1.png
Bartaandish-pattern-1.png
حفظ شان و ارزش خود در محیط کار

چالش حفظ شان و ارزش خود

همه ما به پیشرفت های تحصیلی و شغلی خود افتخار می کنیم. همیشه مشتاقیم تا به عرصه چالش های جدید قدم بگذاریم. در این میان به شما توصیه می کنم که با مطالعه این مقاله شان و ارزش خود را در محیط کار و موقعیت های جدید به بوته آزمایش ببرید. اگر از این آزمایش سربلند بیرون آمدید مسلما شما دارای اعتماد به نفس، عزت نفس و عدالت خواهی هستید.

تاثیر ترفیع

زمانی که کارفرمای شما ترفیع رتبه می گیرد برای شما دو موقعیت مختلف پیش می آید. یکی اینکه به شما اهمیت نداده و برایتان خلاء ایجاد کند. دوم اینکه چون شما یکی از سرمایه های با ارزش شرکت هستید شما را با خود به بخش جدیدی که منتقل می شود ببرد. تنها کاری که باید بکنید این است که مطمئن شوید که او و دیگران از سهم بزرگی که برای شرکت انجام می دهید، آگاه می شوند.

1- مسئولیت پذیر باشید

خود را در معرض دید قرار دهید. سودمند واقع شوید. برای قبول مسئولیت های جدید آماده باشید. کسب پست و مقام بدون شان و ارزش خود هیچ ارزشی ندارد برای آن هرگز چاپلوسی نکنید. به ندرت اتفاق می افتد که یک رهبر پر قدرت اطراف خود را با “بله قربان گو” ها پر کند. به موفقیت های خود افتخار کنید. استعدادها و توانایی هایتان را بروز دهید.

مقاله تقویت مهارت های دیداری و شنیداری را حتما بخوانید.

2- شکایت و گله نکنید

اگر همیشه از کارفرمای خود تقاضای مرخصی کنید و زمانی که به مهلت تحویل پروژه ها نزدیک می شوید از او بخواهید تا وقت بیشتری را در اختیار شما قرار دهد، به طور حتم کارفرما از شما منزجر می شود. این امر تاثیر مخالفی بر روی شغل و در نتیجه بر روی عزت نفستان می گذارد.

کسانی که دائما در حال گله و شکایت کردن هستند هیچ گاه ترفیع رتبه نمی گیرند. (مدیران همیشه سعی می کنند آنها را به شعبه های دیگر انتقال دهند تا از دستشان راحت شوند.) تمایل دارید رئیستان همیشه دوستتان باشد نه دشمنتان.

پس سعی کنید اسباب ناراحتی و رنجش او را فراهم نسازید. زمانی که می خواهید نزد او بروید مجددا فکر کنید. تمام جوانب جملات خود را در نظر بگیرید. شان و ارزش خود را با تصمیم گیری های مناسبی که مربوط به حیطه کاری خودتان می شود، حفظ کنید. به دنبال تعریف و تمجید بیهوده از جانب کارفرمایتان نباشید.

3- مطمئن شوید که شرایط کاری مناسب است

آیا شما حقوق کافی دریافت می کنید و در یک محیط کاری امن مشغول به کار هستید. برای کسب حقوق خود قد علم کنید. هیچ گاه عزت نفس و ارزش خود را به خاطر فیش حقوق تان زیر پا نگذارید. مهمتر از حقوق حفظ شان و ارزش خود شما در محیط کار است. کسب پست و مقام بدون مراعات شان و ارزش خود هیچ ارزشی ندارد. بنابراین باید به راحتی مواردی که برایتان مهم است را با رئیستان در میان بگذارید. مثلا: ساعات فراغت، کاهش ساعات هفتگی کاری، کار در خانه و ارسال اطلاعات از طریق رایانه.

مدعی باشید اما پرخاشگر نباشید. همیشه بر روی فواید و مزایای کارهای خود برای شرکت تاکید داشته باشید. با ارزشی که برای کارفرمای خود قائل هستید و با اتکا به عزت نفس، احتمال پذیرش طرح ها و پیشنهاداتتان را افزایش دهید. ارسطو می گوید: شان و ارزش افراد در کسب مقام نیست. بلکه استحقاق او در بدست آوردن آن مقام خلاصه می شود.

4- همیشه از اکثریت پیروی نکنید

همکاری و تشریک مساعی داشته باشید. هیچ گاه اجازه ندهید تا دیگران از شما استفاده کنند. اگر اجازه دهید تا همکارانتان تمام کارها را بر روی سر شما بریزند، شان و ارزش خود در محیط کار پایین می آید. در عوض آنها بوسیله کاری که شما آنرا به خوبی انجام دادید افتخار کسب می کنند. بد نیست گاهی استقلال خود را امتحان کنید.

اگر همه از ساعت ۹ صبح تا ۵ بعد از ظهر سر خود را با کارهای غیر ضروری گرم می کنند لازم نیست که شما هم مشابه آنها عمل کنید. برای مسائل مهم مثل ایمنی در محل کار، حقوق و مزایا خوب است به جمع بپیوندید. علاوه بر اینکه در چنین جمع های شرکت می کنید، بهتر است برای افزایش درآمد البته با حفظ شان و ارزش خود با مدیریت رو در رو صحبت کنید.

اگر در تمام قسمت های محل کار شما برای جلوگیری از تقلب دوربین های امنیتی نصب شود و شما تصور می کنید که این امر به حقوق و استقلال شما آسیب می رساند، ارزش آنرا دارد که بابت کرامت انسانی و رعایت شان و ارزش خود مقابل آنها بایستید. پیش از اینکه به دیگران برای محافظت از حقوق شان بپیوندید، تمام جوانب کار خود را در نظر بگیرید.

حتما بخوانید: قوانین رهبری برای مدیریت بهتر

5- دلقک مجموعه نباشید

بد نیست در ساعات بیکاری و اوقات فراغت خود بخندید و شادی کنید. اما نباید زیاده روی کنید. رعایت ادب یعنی محافظت از شان و ارزش خود و ارزشمند سازی شخصیت تان. حتما شنیده اید که می گویند ادب مرد به ز دولت اوست. خنداندن مردم در زمان سخنرانی و یا کنفرانس یک ویژگی شایان توجه است. اگر همکارانتان شما را به عنوان دلقک و جوکر بشناسند، هیچ کس شما را جدی نمی گیرد و چیزی نمی گذرد که عزت نفس خود را از دست خواهید داد.

6- مشکلات شخصی را به محل کار نبرید

صحبت با صدای بلند با تلفن در محل کار هیچ جایگاهی ندارد. اگر شما پشت تلفن جر و بحث می کنید و یا برای بخشش از طرف کسی که آن طرف خط تلفن است ندای التماس سر می دهید، باید این کار را خارج از محیط کار انجام دهید. این نوع عملکرد شان و ارزش خود را پایین می آورید.

پیش از اینکه بخواهید با هر یک از همکارانتان ارتباط برقرار کنید به تاثیراتی که ممکن است او بر روی مسائل کاری شما بگذارد به دقت فکر کنید. اگر به خاطر کارهایی بدی که با یکی از همکارانتان انجام دادید، ارتباط خود را با او قطع کردید این امر منجر به نابودی حفظ شان و ارزش خود شما خواهد شد. چرا که به زودی تمام کارمندان از تمام مواردی که شما سعی می کنید مخفی نگه دارید، آگاه خواهند شد.

حفظ شان و ارزش خود در محیط کار
حفظ شان و ارزش خود در محیط کار

7- با کنترل خشم، احساساتتان را مدیریت کنید.

زمانی که یکی از همکاران شما، کار خود را به موقع انجام ندهد، مسلماً این امر بر روی بازدهی شما هم تاثیر مستقیم دارد. طبیعی است که شما ناراحت، رنجیده و عصبانی شوید. اما نحوه برخورد شما با قضیه، میزان ادراک شما را برای سایرین روشن می کند. این امر نشان دهنده شان و ارزش خود شما در محیط کار است.

اگر انسان کم طاقتی هستید باید مراقب باشید که در زمان عصبانیت حرکت ناشایستی از شما سر نزند. با کنترل احساسات، شان و ارزش خود را در محیط کار بالا ببرید. اگر چیزی بگویید و یا حرکتی انجام دهید که نباید انجام می دادید، سریعاً برای نجات آبروی خود عذر خواهی کنید. این امر به مدیریت بهتر اوضاع کمک می کند.

مقاله با کنترل افکار، ارباب ذهن خود شوید را بخوانید.

8- مراقب آزار و اذیت ها باشید

خط مشی و سیاست های شرکت را به دقت بررسی کنید. اگر همواره از طریق یکی از همکارانتان تحقیر می شوید، و یا توسط یکی از کارمندان مورد آزار جنسی قرار می گیرید، سریعاً اعتراض کنید. درست مثل قلدری در زمان تحصیل در مدرسه. آزارهایی که در محیط کار به وقوع می پیوندد، بر روی شان و ارزش خود شما تاثیر منفی دارد. خلاقیت و توانایی خود را در مدیریت اثبات کنید.

با حفظ شان و ارزش خود و ابتکار و نوآوری به عنوان رمز تجارت آینده  گام به جلو بردارید. در حین انجام کارهای روزمره دید خود را بر روی تصاویر بزرگ و نتایج بزرگتر معطوف کنید. همیشه از فعالیت ها و تغییرات رقبا مطلع باشید.

اگر بر اساس غریزه و درک شغلی خود عمل کنید، همیشه رضایت شغلی بیشتری کسب کنید و خطاهای شغلی شما کم خواهد بود. بدینوسیله اعتماد به نفستان افزایش پیدا خواهد کرد. شالوده دانش خود را افزایش دهید. از استعدادها و خلاقیت های خود در زمینه رشد شرکت بهره بگیرید.

مقاله درس طبیعت برای مدیران می تواند برای شما مفید باشد.

9- ارزش های خود را زیر پا نگذارید.

مسئولیت رفتار هر کس به عهده خودش می باشد. اگر از شما خواسته شد که یک کار غیر قانونی، یا غیر اخلاقی انجام دهید، بر روی تاثیرات دراز مدت آن فکر کنید. رفتاری با احترام، موقر و معزز با درستی و غرور از خود نشان دهید. برای اینکه به شان و ارزش خود در محیط کار شما آسیبی وارد نشود. باید در یک آینه به خود نگاه کنید. سپس مطمئن شوید که از روی وجدان کار می کنید، و از انجام هیچ کاری کوتاهی نمی کنید. 

عوامل موثر زیادی بر تصمیمات شما اثر دارند که باید یک به یک آنها را بررسی کنید تا از احتمال آسیب در امان باشید. اگر این موارد را رعایت کنید، در پایان هر روز، حس رضایت و موفقیت در انجام کار به شما دست می دهد.

ترجمه: برتراندیش

بازدیدها: 50

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درباره وبگاه برتراندیش

کار رسانه‌ای جدید سه شرط لازم دارد: کوتاهی، سادگی و جذابیت‌. شاید بپرسید: چگونه مخاطب را درگیر نمایم؟ می گویم: اول خودت را جای مخاطب بگذار. اگر زبان او را فهمیدی، آنوقت هر کجای دنیا کار کنی می‌توانی روی مخاطب تاثیر بگذاری.

برتراندیش جهت افزایش آگاهی‌ مخاطبان خود برای زندگی بهتر در پرتو الطاف الهی تلاش می کند.

پیمایش به بالا