برتراندیش

10 راز مهم ارتباط بهتر با همسر

اگر می خواهید در رابطه با شریک زندگی و همسرتان ارتباط بهتری داشته باشید، باید یاد بگیرید که احساساتی که سعی در مخفی کردنشان دارید را بروز دهید. مهمترین مسئله این است که شما باید به شریک زندگی خود اعتماد کنید تا بتوانید ارتباط بهتری با او داشته باشید.. برای ساختن پایه های یک رابطه موفق زناشویی، شما به صداقت و مهربانی با یکدیگر، و پذیرش اشتباهات طرف مقابل نیاز دارید.
Bartaandish-pattern-1.png
Bartaandish-pattern-1.png
ارتباط بهتر با همسر

ارتباط بهتر با همسر

اگر می خواهید در رابطه با شریک زندگی و همسرتان ارتباط بهتری داشته باشید، باید یاد بگیرید که احساساتی که سعی در مخفی کردنشان دارید را بروز دهید. مهمترین مسئله این است که شما باید به شریک زندگی خود اعتماد کنید.

با اعتماد شما می توانید ارتباط بهتر با همسر خود داشته باشید. برای ساختن پایه های یک رابطه موفق زناشویی، شما به صداقت و مهربانی با یکدیگر، و پذیرش اشتباهات طرف مقابل نیاز دارید.

برخی از زوجها در زندگی مشترک خود علاقه مند به برقراری ارتباط بهتر با همسر خود هستند، اما در شرایطی به سر می برند که واقعاً از نحوه ارتباط با هم خوشحال نیستند. آنها همسرشان را دوست دارند و هرگز حاضر نیستند او را ترک کنند.

با وجود این رابطه شان پر از بحث، درگیری و پشیمانی است. گاهی اوقات احساس می کنند همسرشان به آنها احترام نمی گذارد. در حالی که می دانند دوستشان دارد و این باعث می شود هر دو طرف احساس سردرگمی، ناامیدی و ناراحتی کنند.

برقراری ارتباط درست

برقراری ارتباط جزئی از زندگی روزمره هر انسانی است. همه ما دائما در حال تکرار این امر هستیم. هر روزه در حال ارتباط با افراد مختلف هستیم. اما دلیل این که نمی‌توانیم به طور مناسب با همسر خود ارتباط بهتری برقرار کنیم چیست؟

شاید در آغاز زندگی مشترک همه چیز بر وفق مراد باشد، اما اگر شما قادر به برقراری ارتباط مؤثر با همسر خود نباشید، چیزی نخواهد گذشت که تعادل زندگی شما به هم می خورد. معمولا بیشتر خانمها عادت دارند که بیشتر تقصیرها و مشکلات را به گردن همسرشان بیندازند.

اینگونه زنها اصلا اعتقادی به این ندارند که خودشان هم دارای نقایص و عیوبی‌ هستند و باید برای رفع آن تلاش کنند. ” گری اسمال در کتاب ” قبل از اینکه خیلی دیر بشه، دل همسرت رو بدست بیار” چند مورد از مواردی که مانع ایجاد ارتباط سالم و بهتر بین زن و شوهر می شود را بیان کرده است.

مشکلات خانه

اولین و مهمترین نکته ای که گری اسمال برای ارتباط بهتر با همسر بیان می کند و آنرا مانع بزرگ ارتباط بین زن و شوهر می شمارد مشکلات خانه است. مردان در شغل خود به‌ اندازه کافی با مشکلات زیادی مواجه هستند.

آنها در طول روز در حال حل و فصل کارها هستند. دوست ندارند زمانی که به منزل بر می‌گردند باز هم با مشکلات دیگری مواجه شوند. انسانها به طور غریزی زمانی که با مسائل و مشکلاتی مواجه شوند که در حد توانشان نیست، یکی از دو راه را انتخاب می‌کنند: یا دعوا می کنند. یا اینکه فرار می کنند.

به همین دلیل زمانی که شما همسرتان را با کوهی از مشکلات گلوله باران می‌کنید او در مقابل، یکی از دو راه را انتخاب می‌کند. ا‌گر در دعوا با شما شکست بخورد. قطعاً راه دوم را انتخاب و از برقراری ارتباط سالم و بهتر با شما می‌گریزد.

پر حرفی زنان

بسیاری از خانمها پر حرف هستند و بحث را خیلی بیشتر از آن چیزی که نیاز است، به درازا می‌کشانند. بیشتر اوقات خانمها در مورد مشکلات خود شروع به پر حرفی می‌ کنند. وقتی که می توانید بازگو کردن را در چند جمله خلاصه کنید، دیگر نیازی نیست که شروع به داستان سرایی کنید.

برای اینکه بتوانید ارتباط بهتری با همسر خود داشته باشید، بهتر است زمانی که می‌خواهید با همسر خود در مورد مسایل خانه و امور مربوط به زندگی مشترکتان صحبت کنید، گفتگوهایی کوتاه و شیرین داشته باشید تا بتوانید بهترین نتیجه را دریافت کنید. همچنین اگر بتوانید بر روی نقاط مثبت خود و همسرتان تمرکز کنید بیشتر پیشرفت می‌کنید. بسیاری از مشکلات به خودی خود رفع خواهند شد.

بهتر است بخوانید: تربیت جنسی کودک

گوش شنوا داشته باشید

یکی از مناسب ترین راهها برای برقراری ارتباط بهتر با همسر این است که نباید در موقع بروز مشکلات فقط در مورد ازدواجتان صحبت کنید. راه حل مناسب دیگر این است که بیشتر گوش کنید. همچنین کمتر صحبت کنید. یکی از بزرگان گفته است: “همیشه شنونده باشید چون خداوند متعال به شما دو گوش داده است و یک دهان. گوش کنید و به ندرت عصبانی شوید”

ارتباط بهتر با همسر
گوش شنوا داشته باشید

وقتی همسرتان، نگرانی یا مشکلی را که برایش پیش آمده به شما می‌گوید، به دنبال گوش شنوایی برای گوش‌ دادن است. او فقط به گوشی شنوا نیاز دارد. او می‌خواهد مورد تأیید قرار گیرد و شما او را درک کنید.

پس بدون تفکر‌ در مورد پاسخ، فقط به حرف‌هایش گوش دهید. گوش سپاری به حرفهای همسر یکی از مفیدترین راههای با ارتباط بهتر با همسر است. گوش‌ دادن، ابزار قدرتمندی در ارتباط زن و شوهر است. سعی کنید بیشتر از آن استفاده کنید.

گفتگوی همسر را قطع نکنید

بدون شک، گاهی شرایطی پیش می‌آید که شما و همسرتان بر سر مسئله‌ای با یکدیگر توافق ندارید. چگونگی مواجهه با این موقعیت‌ها می‌تواند به نتیجه‌ای منفی یا مثبت منتهی شود. برای نمونه فرض کنید که سر میز شام، فرزند شما رفتار زشتی را مرتکب می شود.

شما و همسرتان در مورد نحوه‌ی تنبیه او با هم توافق ندارید. در این حالت به‌ جای بالابردن صدای خود یا قطع‌  صحبت همسرتان، سعی کنید بادقت به حرفهایش گوش کنید. بیندیشید و ببیند که آیا می‌توانید با گفتگو به توافق برسید.

بهتر آن است که در اتاق دیگری با یکدیگر صحبت کنید تا بتوانید فرصتی برای تفکر‌  و اندیشه در مورد آن داشته باشید. بحث را دور از فرزندتان ادامه دهید. هرگز برای به کرسی‌ نشاندن حرف‌ خودتان، به رفتارهای منفی متوسل نشوید. این احتمال را بدهید که شاید روش شما درست نباشد.

آنچه اهمیت دارد این است که با همسرتان با احترام رفتار کنید زیرا این اساسی ترین گزینه برای ارتباط بهتر با همسر است. همسر شما این مهربانی شما را درک می کند و فضای خانه‌ی شما بسیار مثبت‌تر می شود. این کار به نوبه‌ی خود، بر نحوه‌ی رفتار خانواده‌ی شما با دیگران نیز تأثیر خواهد گذاشت.

اگر دنبال خواسته ای خود هستید این مقاله: 10 کلید طلایی رسیدن به خواسته ها که لازم است بدانید. بسیار کاربردی است.

هرگز سرزنش نکنید

سرزنش شریک زندگی تنها به این معناست که شما قصد دارید احساس بهتری نسبت به خودتان پیدا کنید. این کار در حین بحث و مشاجره‌های خانوادگی به هیچ وجه صحیح نمی‌باشد. شما باید مسئولیت تمام کارهای خود را به عهده بگیرید. نباید اشتباهات و خطاهای خود را به گردن دیگران نیندازید.

زمان صحبت کردن با همسرتان، از کلمات مناسب استفاده کنید. به او احترام بگذارید تا مجال برقراری ارتباط بهتر با همسر را پیدا کنید. بسیاری از بحث و دعواها به دلیل این نیست که چه چیزی گفته می شود، بلکه به این دلیل است که چگونه گفته می شود. لحن و تُن صدای مورد استفاده در مشاجرات زناشویی تاثیر بسیاری در حل مشکلات دارد.

اگر می خواهید ارتباط بهتری با همسر خود داشته باشید، نیاز دارید که به چگونگی بیان مسائل توجه کنید. تُن صدای بالا در خیلی از موارد غیر ضروری است. ممکن است شما این کار را فقط برای این انجام می دهید که کسی صدای شما را بشنود.

اما در نظر بگیرید که نظر شریک شما ممکن است، به این معنی باشد که چیزی که شریک زندگیش می گوید برایش اهمیتی ندارد. استفاده از کلمات و الفاظ ناسزا ویران کننده هر نوع ارتباط و رابطه زناشویی است. عبارات ناسزا می‌تواند شامل هر چیزی که همسرتان را حقیر می‌کند باشد. (همچون کلمات تند و فحش رکیک).

در دعوا عدالت را رعایت کنید

معمولا زمانی که عصبانی می‌شویم تمایل داریم تا مشکلات خود را با هر کسی که در نزدیکی ما قرار دارد در میان بگذاریم. این شخص می تواند یکی از اقوام و یا یکی از دوستانمان باشد.در این وضعیت سعی کنید همسر خود را در پیش روی دیگران تحقیر نکنید.

تلاش کنید تا از جنبه‌های منفی او صحبت نکنید. این کار سبب می‌شود تا فاصله میان شما دو نفر بیشتر شود. باید تنها از نقاط قوت همسر خود در مقابل دیگران حرف بزنید و اگر هم نمی‌توانید، بهتر است که اصلا در مورد او هیچ حرفی نزنید.

سکوت شما یک تقویت کننده مثبت برای ارتباط بهتر با همسر شماست. بحث و جدل و دعوا مُخل و حذف کننده یک ارتباط بهتر و سازنده زن و شوهری است. دعوای شما باید عادلانه باشد. اما به راستی معنای واقعی این جمله چیست؟

اگر بدنبال یک شغل مفید و بی درد سر هستید حتما مقاله برای شما مفید خواهد بود 14 اصل اساسی کسب درآمد از نویسندگی

مشاجره زن و شوهر

گری اسمال در کتاب خود قوانینی را پیشنهاد می کند که به قوانین عدالت در دعوای زناشویی معروف هستند. اگر هر زن و شوهری در هنگام مشاجره و دعوا به این قوانین پایبند باشند هیچ مشکل خاصّی رخ نخواهد داد. 

مسلماً مشاجره و اختلاف نظر بین همسران به خاطر دیدگاهها و ارزش گذاری متفاوت آنها طبیعی خواهد بود. برای برقراری ارتباط بهتر با همسر لازم است به قوانینی برای “دعوا و جر وبحث ” وجود دارد احترام بگذاری و عمل کنید.

قوانین مشاجرات

این قوانین باید در هر رابطه‌ای رعایت شود. رعایت این قوانین تضمین کننده ارتباط بهتر شما با همسرتان بعد از اتمام مشاجره است. بحث و مشاجرات خود را در یک مکان کاملا خصوصی انجام دهید. در مقابل او از استراتژی سکوت استفاده نکنید.

از جملات طعنه آمیز برای یکدیگر استفاده نکنید. از بیان جملاتی که در آنها “تو” وجود دارد، خودداری کنید. پیش از اینکه به ادامه بحث بپردازید، باید هر گونه احساس ناراحتی و کینه را در طرف مقابل از بین ببرید.  بر روی اشتبا‌هات گذشته فرد مقابل دست نگذارید.

عکس العمل های تند از خود نشان ندهید. مشکلات خود را با راه حل برنده-برنده حل نمایید. برای همسر خود ارزش و احترام قائل باشید. پیش از هر چیز مشکل را به درستی تشخیص دهید و فقط بر روی همان مشکل تمرکز کنید. سعی کنید با هم ارتباط فیزیکی ملایمی را برقرار کنید؛ مثلا دست‌های یکدیگر را بگیرید.

برداشت شخصی خود از گفته‌های طرف مقابل را برای خودتان یک مرتبه دیگر تکرار کنید. عباراتی نظیر “من دیگه نمی‌توانم ادامه بدهم” یا ” تو داری منو به کشتن میدی” بکار نبرید. همچنین از “عبارات مبالغه آمیز و تعمیم دهنده هم، استفاده نکنید.

رعایت این قوانین مشکلات زوجین را به حداقل می رساند. به شما و همسر‌تان کمک می‌کند تا بر سر حل مشکلات به توافق برسید و ارتباط بهتری بین شما برقرار شود. تا اینجا به نکاتی اشاره داشتیم که شما باید در زندگی مشترک خود از انجامشان خودداری کنید.

نکات مهم: 

در این قسمت گری اسمال برای برقراری رابطه بهتر با همسر به ما چند نکته یاد می‌دهد که استفاده آنها در زندگی مشترک سودمند خواهد بود. این موارد عبارتند از: “گوش کردن، درک متقابل، حفظ ارزش اجتماعی و شخصیت فرد و واکنش درست نشان دادن”

  • گوش کنید: با اینکار شما به همسر خود ثابت می‌کنید که حرف‌هایش برای شما ارزشمند و مهم هستند.
  • درک کنید: با این کار، شما گفته ‌های او را برای خودش مجددا تجزیه و تحلیل می‌کنید تا هرگونه سوء تفاهم برطرف شود.
  • ارزش قائل شوید: شما دو نفر منظور اصلی خود را برای یکدیگر توضیح می‌دهید تا هیچگونه برداشت غلطی ایجاد نشود.
  • واکنش درست نشان دهید: با نوعی ارزش و احترام خاص به درک متقابل او پاسخ می‌دهید.

دوستت دارم را به زبان بگویید

در آخر یک توصیه شیرین اما سخت برایتان دارم. برای استحکام و تقویت روابط زناشویی و داشتن ارتباط بهتر با همسر لازم است تا بعد هر مشاجره به او بگویید که دوستش دارید. باور کنید که فهم این جمله موجب کاهش خشم طرف مقابل می شود.

همچنین سبب استحکام بیشتر روابط شما می شود. بیان این جمله برای بیشتر افراد آسان نیست، زمانی که شما کاری به این دشواری را انجام می‌دهید و این جمله را از صمیم قلب به همسرتان می‌گویید، مسلماً این کار شما برای طرف مقابل یک دنیا ارزش دارد.

بیان این جمله باعث می‌شود که همسرتان لبخند بزند. این یعنی اینکه شما قلب او را تسخیر کرده اید. با درک این جمله، او می‌فهمد که با وجود تمام کاستی‌ها، عزیزترین فرد برای شما است و این حس قدرتمندی است.

با بیان این جمله راه نفوذ به قبل همسر خود را باز می کنید و ارتباط بهتری با همسرتان خواهید داشت. نکاتی که ذکر شد چندان زیاد نبودند و شما می‌توانید به راحتی از آنها بهره بگیرید. برای اینکه در زندگی شما، ارتباط بهتری با همسر خود داشته باشید با همسر خود داشته باشید، سعی کنید همین حالا طرز برخورد خود با همسرتان را تغییر دهید.

منتظر نباشید تا از او حرکتی سر بزند، برای اینکه شاید او به درستی نداند که باید از کجا شروع کنید. فقط تا آنجا که می‌توانید، سعی کنید تا به بهترین نحو با او ارتباط برقرار کنید. یادگرفتن این کارها تنها در طول زمان امکان پذیر خواهد شد.

برتراندیش

بازدیدها: 2

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درباره وبگاه برتراندیش

کار رسانه‌ای جدید سه شرط لازم دارد: کوتاهی، سادگی و جذابیت‌. شاید بپرسید: چگونه مخاطب را درگیر نمایم؟ می گویم: اول خودت را جای مخاطب بگذار. اگر زبان او را فهمیدی، آنوقت هر کجای دنیا کار کنی می‌توانی روی مخاطب تاثیر بگذاری.

برتراندیش جهت افزایش آگاهی‌ مخاطبان خود برای زندگی بهتر در پرتو الطاف الهی تلاش می کند.

پیمایش به بالا