تعریف کاربرگ
یکی از کاربردی ترین ابزارهای کمک آموزشی حال حاضر کاربرگ ارزشیابی می باشند که با شکل و فرمت های مختلف در اختیار دانش آموزان در مقاطع مختلف قرار می گیرند. در فصل امتحانات یکی از مهمترین کاربرد آن استفاده از کاربرگ ارزشیابی است. در مقطع ابتدایی با توجه به ارایه مطالب اساسی و پایه ای و برای تثبیت و تفهیم محتوای آموزشی، با بهره گیری روشهای نوین تدریس، کاربرگ ارزشیابی به عنوان یکی از ارکان تکمیل کننده آموزش مورد استفاده قرار می گیرد.
تاثیر کاربرگ بر آموزش
کاربرگ ارزشیابی برگه آموزشی هست که توسط معلم حرفه ای پایه اول به نحوی بسیار موثر و زیبا طراحی شده است. این کاربرگ را به عنوان یک تکلیف هدفمند در اختیار دانش آموزان قرار دهید. کاربرگ ارزشیابی پایه اول ابتدایی یک آزمون هدفمند برای ارزشیابی مطالب آموخته شده دانش آموزان است. معلمین با توجه به توانمندی و نیازهای آموزشی دانش آموزان دبستانی محتوای آموزشی مورد نظر خود را در قالب نمونه سوالات، تمرین و بخش های ابتکاری دیگر گردآوری و در نهایت کاربرگ مورد نظر خود را طراحی می نمایند.
1- تکلیف خلاقانه:
کاربرگ ارزشیابی به عنوان یک تکلیف خلاقانه، طوری طراحی شد که مانند تکلیف های زمان گذشته، برای کودک یکنواخت و کسل کننده نباشد. از نظر گرافیکی نیز به گونه ای طراحی شد که کودک را به انجام فعالیت بیشتر روی کاربرگ تشویق کند.
2- ارزیابی آموزش در کاربرگ ارزشیابی دیماه:
والدین و معلمان با استفاده از کاربرگ ها می توانند، میزان بازخورد آموزشی، که به کودکان ارائه می شود را بررسی نمایند. در صورتی که کودک نتواند بازخورد مناسبی به مطالب کاربرگ بدهد، میتوان در روش آموزش، تجدید نظر کرد.
3- تثبیت مطالب:
با استفاده از کاربرگ ارزشیابی، کودکان می توانند مطالب سرکلاس را تکرار و تمرین نمایند. تکرار و تمرین با کاربرگ، باعث تسلط بر آموزش و تثبیت مطالب در مغز فراگیران می شود
4- بهبود توانایی حل مسئله:
تنوع موجود در کاربرگ ها باعث بهبود توانایی حل مسئله به روش های مختلف، در کودک می شود.
بازدیدها: 36